Optimer din produktivitet
med Mobile Robotter fra MiR

Hos NGIN Automation udvikler og samarbejder vi med autonome mobile robotter fra MiR, som effektivt kan spille en fundamental rolle i dine logistiske problemer. Ved at implementere robotterne kan du allerede i dag effektivt og nemt optimere din virksomheds arbejdsflows.

Optimering af arbejdsflow

Optimering af arbejdsflow

Transformér din virksomheds logistik og frigør ressourcer.

De mobile robotter fra MiR anvendes i mange forskellige arbejdsgange, der både fungerer for mindre virksomheder, men også de helt store logistikcentre og produktionsvirksomheder. Robotterne går ind og hjælper din virksomhed med at optimere og forbedre den interne logistik ved at overtage ensformige og monotone opgaver, der derved frigiver dine medarbejdere til nogle mere værdiskabende opgaver.

Nemmere automatisering

Effektivitet gennem Autonome Mobile Robotter

De autonome mobile robotter er fleksible, sikrer og ikke mindst omkostningseffektive, og sikre dermed mere automatisering. Denne automatisering er med til at styrke din virksomheds konkurrenceevne og ikke mindst dine medarbejders sikkerhed. De brugervenlige robotter gør denne automationsløsning tilgængelig for måde små og store virksomheder.

Implementer i dag

Integrer Autonome Mobile Robotter med MiR

Autonome mobile robotter er den rigtige løsning for optimering og håndtering af din virksomheds interne transport. Hvis du overvejer at implementere AMR´er i din virksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig! Kontakt vores co-founder og partner, Lasse W. Korsholm, og hør mere om de muligheder, der ligger for din virksomhed i at implementere MiR i dine arbejdsmiljøer