NGIN AUTOMATION

Vores Historie og Mission

Hos NGIN Automation er vi med til at udvikle og implementere robotter i forskellige arbejdsmiljøer i virksomheder. Vi ønsker at frigive hænder på arbejdsmarkedet og være med til at optimere enkle processer, sådan at dine medarbejdere får tid til at løse flere komplekse og kreative opgaver.

Morgendagens automatisering

Vores Engagement for Fremtiden

I 2022 udvider vi NGIN med et nyt forretningsområde inden for automation. Et område med uudnyttede potentialer, hvor de teknologiske fremskridt og stadig mere komplekse automationsprocesser er i højsædet. Vi er med til at fremme relationen mellem robotter og menneske og sikre at virksomheder også i morgen følger med udviklingen og forbliver konkurrencedygtige i en global økonomi.

Historien om NGIN Automation

Vi fandt os selv omringet af robotter på vores alt for små kontorer og måtte indse at robotterne var kommet for at blive. Derfor flyttede vi lokaler ud til EcoPark, hvor vi har fået en produktionshal og nu endnu bedre kan være med til at udvikle robotter for vores virksomheder. Se videon og hør mere om vores historie.

Pakhus 77

Vores gamle lagerhal hvor NGIN sad i en meget start-up præget lokation 2016-2020

Navitas

Anden lokation hvor NGIN ryddede i lækre lokaler ved havene og blev en del af Incuba miljøet 2020-2022

Katrinebjerg

Tredje lokation hvor vi udvidede med et større kontor i Incuba fællesskabet på Katrinebjerg, som vi dog også voksede ud af da vi begyndte at lege med robotter 2022-2023

Ecopark

Nuværende lokation hvor vi både har kontor og produktionshal med plads til alle de nye robotter 2023-nu

Mød os

Vil du høre mere om hvad NGIN Automation kan gøre for din virksomhed, så tag kontakt til os og hør hvordan vi bedst kan hjælpe dit projekt.