Din intelligente robot RoboM8

Kender du til RoboM8? Ved du hvad det vil sige at starte et robotprojekt fra bunden og benytte noget af den nyeste viden? Hos NGIN Automation har vi udviklet og bygget RoboM8 op fra bunden for at gøre den så fleksibel som mulig, så den passer til lige netop dit behov. 

Det er er NGIN´s konsulent Emil Behrens, der hovedsageligt har stået for denne opgave, hvor han har anvendt sin viden om vision-teknologi og kollaborative robotter, fra sin uddannelse indenfor robotteknologi. 

RoboM8 er fleksibel, da den modsat mange andre robotter ikke har et specifikt designet stativ, men i stedet har installeret et wingman system, der gør, at robotten selv kan skifte mellem det system, der er behov for, alt efter hvilket emne den skal arbejde sammen med.  

Vision-teknologi 

Vision-teknologien, eller øjnene, er med til at gøre dig fri af computerbearbejdning, da den har indbygget objektgenkendelse. I RoboM8 gør vi brug af et kamera fra PickIt3D, som har mange fordele: 

  • Integreret bin-picking 
  • Automatisk collasion detektering 
  • Time-of-fligth camera 
  • Nem hand-eye- og kamerakalibrering  
  • Hurtig opsætning og læring af nye emner, samt skift mellem konfiguration 
  • Arbejde med relative positioner af paller og maskiner på baggrund af kamera feedback, og derved undgår vi at skulle bruge dedikerede stativ systemer 

Et endnu bedre system end tidligere, og som er hurtigt at integrere, hvilket gør arbejdsbyrden for både konsulenten og dig som kunde betydeligt mindre. 

Videovisning

Vi har herunder samlet en oversigt over en række videoer med Emil, så du kan se for dig selv, hvilken robot RoboM8 er: 

Video 1 er en introduktionsvideo, hvor du kan høre, hvordan RoboM8 kan hjælpe virksomheder med at automatisere deres maskinhåndtering.  

Video 2 handler om vision-teknologi, og hvordan RoboM8´s kamera er programmeret.  

Video 3 omhandler mere vision-teknologi, og hvordan det fungerer i sammenspil med pick-and-place. 

Video 4 bliver endnu mere nørdet, og dykker ned i nogle af vektorberegningerne bagved systemet.   

Video 5, og vi er ved vejs ende og dermed også ved fremtidsudsigterne for RoboM8. 

Vil du have et uforpligtende tilbud på, hvordan RoboM8 kan hjælpe dig i din automationsproces, så kontakt os allerede i dag.